Sikeresen lezajlott a Pro Silva Hungaria Közgyűlése és Tisztújítása

2023. május 12-én tisztújító közgyűlést tartott a Pro Silva. Az idei tisztújítás során az elnökségi és bizottsági tagok mellett új elnököt is választani kellett, mivel Horváth Iván három cikluson keresztül – 12 éven át – volt elnöke a szervezetnek. Az Alapszabály szerint egy személy legfeljebb háromszor választható meg, tehát a közgyűlés résztvevőinek erről is döntenie kellett. A választás eredménye alapján a következő négyéves ciklusban az alábbi személyek kerültek be a PSH vezetésébe:

Elnök: Keresztes György

Elnökség: Csépányi Péter, Dénes Margit, Frank Tamás, Horváth Iván, Kondor István, Laczkó Péter, Lapos Tamás, Ódor Péter, Ripszám István, Standovár Tibor

Az Ellenőrző és Fegyelmi Bizottságok tagjait is megválasztották. Az Ellenőrző Bizottság tagjai Barton Zsolt és Bakó Csaba; a Fegyelmi Bizottság tagjai pedig Kiss János, Szi-Benedek József és Wisnovszky Károly lesznek.

A megválasztott személyeknek jó egészséget kívánok! Bízom abban, hogy racionális döntéseket hoznak, így hatékony munkát végeznek a jövőben is; megőrizve a Pro Silva eredményei mellett annak tekintélyét is.

Budapest, 2023. május 15.

Horváth Iván